Erős egyéniségek egy csapatban

Mad Ape Hungary egy egyedi, minőségi sportruházati termékeket gyártó magyar vállalkozás. Igyekszünk megcélozni a piaci kereslet azon szegmenseit, amelyekben a reális árak, a jó minőség és a gyors kiszolgálás a legfontosabb elvárások. Kínálatunkkal szeretnénk a vásárlók legtágabb rétegét kiszolgálni úgy, hogy mindenki megtalálhassa saját elképzeléseit egyéniségének, testalkatának megfelelően, sport- vagy utcai kollekciónkban.

Mad Ape Premium termékeinket varroda állítja elő, gondosan kiválasztott anyagokból, egyedi szabásminta alapján. Grafikáink saját tervezésűek. Basic termékeink minőségi alapját nagykereskedelmi cégtől rendeljük és a szponzorált partnereink kérését követve további eljárások segítségével állítjuk elő.

Termékeinket flex fóliázással készítjük, amely segítségével a grafikát egy speciális fóliára nyomtatjuk, majd ezt a fóliát préseljük magas hőfokon az emblémázandó termék felületére.

Mi nem csak egy stílust szeretnénk tükrözni, hanem egy életformát is.

Válj egyedivé, legyél Te is Mad Ape.

A Mad Ape Hungary név szerzői jogi védelmet élvez, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag a Szolgáltató írásos hozzájárulásával lehetséges. (Szerzői Jogok)